REKLAMY A VZKAZY SEM !!!

Už toho mám dost ! Reklamy a vzkazy jsou všude jen ne tam kde mají být ! Takže to laskavě pište

SEM  nebo vás proměním v hranolky a sním !






Moc vás prosím o hlas v NČPHP, v anketě pro čin č. 3 ----> CLICK

díky moc, a oplatím vám to x)

Hodnocení blogu mé SB Lilly ♥

14. června 2010 v 21:05 | já |  ♥ Hodnocení blogů ♥
1. Dessing - Líbí se mi že ho často měníš a zkoušíš různé varianty. Jen možná by jsi to mohla rozšířit přes celou obrazovku, ale to je jen můj názor =) Takže dávám 10/10

2. Menu - Na mě je tam trochu moc rubrik...někdy se v tom nemůžu vyznat, ale zase nadruhou stranu tam máš všechno potřebné =) - 8/10

3. Aktivita na svém blogu - No, někdy přidáváš opravdu hodně článků a fotek, někdy ale zase pár dní nepřidáš nic. Já to ale mám uplně stejně, takže si z toho nic nedělej. Tak je to totiž skoro u každého až na pár výjmek xD - 9/10

4. Aktivita u SBéček - komentuješ každý můj článek, jinak k tomu nemám co říct =) - 10/10

5. Kvalita článků - líbí se mi že většinu článků píšeš sama a naprosto minimálně kopíruješ (jestli vůbec xD) takže 10/10 


6. Celkový dojem z blogu - mě se na tvém blogu moc líbí. Je veselý, najdu tam spoustu fotek a zajímavých informací a taky moje nejoblíbenější bleskovky xD to já strašně ráda vyplňuju xD - 10/10

Takže celkem je to 57/60 a to podle mě není vůbec špatné =)
lilly
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Denda-twoje Affs♥♥♥ Denda-twoje Affs♥♥♥ | Web | 14. června 2010 v 21:14 | Reagovat

krásné hodnocení :-)
a díky moc,určitě si to tam užijem =0)

2 Denda-twoje Affs♥♥♥ Denda-twoje Affs♥♥♥ | Web | 14. června 2010 v 21:15 | Reagovat

a kdy bude další kapitola HP's children a pomohlo ti aspon trošku,co jsem ti psala??měj se hezka papa :-)

3 Denda-twoje Affs♥♥♥ Denda-twoje Affs♥♥♥ | Web | 14. června 2010 v 21:56 | Reagovat

už jsem ti to poslala =0)

4 Kapitánka Nemo - Tvé Affs ♥♥♥ Kapitánka Nemo - Tvé Affs ♥♥♥ | E-mail | Web | 14. června 2010 v 22:15 | Reagovat

krásné hodnocení ;) já bych hodnotila stejně =)

5 Kapitánka Nemo - Tvé Affs ♥♥♥ Kapitánka Nemo - Tvé Affs ♥♥♥ | Web | 15. června 2010 v 13:46 | Reagovat

samozřejmě že můžeš... v podstatě je to jedno a to samý... ber to jenom jako že tam je jiný design =)

6 Miss.Anny ****Affs ♥ Miss.Anny ****Affs ♥ | Web | 15. června 2010 v 14:55 | Reagovat

Úžasný hodnocení :) a naprostý souhlas!

7 Belatrix Black Belatrix Black | E-mail | Web | 15. června 2010 v 16:01 | Reagovat

Hele dotaz:
zhodnotila bys mi blog? :)

8 *Ginny-Weasley* SB *Ginny-Weasley* SB | Web | 15. června 2010 v 17:56 | Reagovat

souhlasím s Lilly :-)

9 *Ginny-Weasley* SB *Ginny-Weasley* SB | Web | 15. června 2010 v 17:58 | Reagovat

skopírovala jsem něco jiného to s Lilly tam nemá být :-D  :-D

10 Lily-tvoje SB♥ Lily-tvoje SB♥ | Web | 15. června 2010 v 19:11 | Reagovat

Jéé,moc ti děkuji,netušila jsem že bych mohla dosáhnout tak vysokého hodnocení!
Myslela jsem ,že budu mít tak maximálně 30/60 bodů,vážně mockrát ti děkuji!!
Máš na mém blogu také hodnocení,no rozhodně se podívej! :-)  :-D   :-)

11 Lily-tvoje SB♥ Lily-tvoje SB♥ | Web | 15. června 2010 v 19:13 | Reagovat

Když ti napíšu,že máš 60/60 tak je prostě máš!-ty si to zasloužíš! :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama