REKLAMY A VZKAZY SEM !!!

Už toho mám dost ! Reklamy a vzkazy jsou všude jen ne tam kde mají být ! Takže to laskavě pište

SEM  nebo vás proměním v hranolky a sním !






Moc vás prosím o hlas v NČPHP, v anketě pro čin č. 3 ----> CLICK

díky moc, a oplatím vám to x)

♥ Hodnocení blogů ♥

Hodnocení blogu od Dendy !

26. ledna 2011 v 10:13 | já
Takže, po dlouhé době jsem si nechala ohodnotit blog a... dopadlo to perfektně, mnohem líp než jsem čekala, Dendo, moc děkuju ! x)



1) První dojem - Na první pohled mě uchátil design,zelená je úžasná barva a ty máš ještě k tomu skvěle sladěné menu i písmo a barva odkazů ladí takže 15 bodů

2) Aktuální design a grafika blogu - Vím sice že design není tvoje práce,ale na tom vůbec nezáleží, důležité je že je krásný. Co jinýho ti můžu dát než 10 bodů

3) Aktivita - To můžu posoudit přesně...na blog chodíš celkem často(i když poslední dobou trošku mín), možná by to chtělo trošku víc článků, ale tvůj blog je autorský takže to asi není lehké, každopádně 7 bodů

4) Originalita a úprava článků - Autorské články se cení, většinou píšeš o tom co si zažila,takže to moc posoudit nedokážu, píšeš moc pěkně, možná bych přihodila víc obrázků aby to nebyl jen text...10 bodů

5) Přehlednost - Přehlednost tvého blogu je 100% takže 10 bodů

5) Obsah - Hlavní téma článků jsou především tvoje zážitky a taky povídky a všechno je to úžasné, protože to píšeš sama, na tvůj blog chodí hodně lidí a komentují každý tvůj zážitek(včetně me :D) takže jde vydět, že se tvoje články líbí :) 20 bodů

6) Celkový dojem - Z návštěvy tvého blogu mám skvělí pocit, jde vidět že tě blogování baví a nedáš dopustit na krásu blogu. Už z designu poznám co máš ráda a čeho se blog týká. Řekla bych že jedna z nejlepších věcí na tvém blogu jsou povídky, ty je prostě umíš a to je základ. Tvoje návštěvnost je moc dobrá a myslím si, že až se o tvém blogu doví víc lidí bude ještě lepší!! :D Jediné co bych ti vytkla jsou asi ty obrázky, když otevřu tvou stránku vydím nějakou ikonku a text,text a text...chtělo by to něčím ozvláštnit,ale to je samozřejmě jen a jen na tobě :) 17 bodů

Celkový počet bodů: 89 ze 100

To je perfektí...moc ti gratuluju!! :)

Hodnocení blogu Belly B. L.

22. června 2010 v 16:57 | já
1. Dessing - máš krásný dess, jen píšeš trochu moc malým písmem a mě se to celkem špatně čte. 8/10

2. Menu - líbí se mi že je v levo a že je tam tolik ikonek (i pro Affs) a rubriky máš nahoře takže taky v pohodě =) - 10/10

3. Kvalita článků - myslím že celkem fajn, ale moc jsem jich nečetla...všimla jsem si že tam máš videa, to je super =) - 9/10

4. Návštěvnost - až moc velká xD - 10/10

5. Celkový dojem z blogu - jak tvůj blog vypadá se dobře hodí k tomu co píšeš - 10/10

47/50 je podle mě dobrý výsledek xD

hodnocení blogu Hakky Shika Shun

21. června 2010 v 17:51 | já
1. Dessing -krásný =) a skvěle se hodí k tomu co píšeš - 10/10

2. Menu - no, je přehledné a není tam až moc rubrik - to je dobře xD ale možná bych přidala vyhledávání, archiv, nebo zprávu autorovy (to je jen můj názor) - 8/10

3. Kvalita článků -  No včera jsem jich přečetla dost a jsou hodně dobré ! - 10/10

4. Povídky - No já četla tři kapitoly (teď nevím jak se to jmenuje ale hlavní postava je Tiffa Evansová) a patří to k tomu nejlepšímu co jsem četla - 10/10

5. Celkový dojem z blogu - tvůj blog se mi líbí, vždycky si vzpomenu na jednu svou kamášku (ta mi taky pořád vykládá apokalipsy všech lidí, které vidí a taky tvrdí že za všechno můžou ufoni xD) - 10/10

Získáváš 48/50 - jeden z nejlepších výsledků ;-)

hodnocení blogu mé SB Dendy ♥

18. června 2010 v 22:19 | já
1. Dessing - nádherný =) výborně se hodí k HP i k tvým povídkám =) - 10/10

2. Menu - přehledné a nic v něm nechybí =) - 10/10

3. Aktivita na svém blogu - patříš mezi těch pár lidí kterým můžu dát plný počet bodů. Když zrovna nejsi na školním výletě xD většinou přidáš každý den aspoň jeden článek =) - 10/10

4. Aktivita u SBéček - moje články komentuješ pořád takže nemůžu dát nic jiného než 10/10

5. Kvalita článků -  k článkům co nenapíšeš sama vždycky uvedeš zdroj takže je to v pohodě =) A ty články co píšeš sama nejsou žádné nesmysli, takže znovu 10/10

6. Povídky - povídka "Z dob Jamese a Lilly" patří k tomu nejlepšímu co jsem kdy četla. Určitě v psaní pokračuj ! =) - 10/10

7. Celkový dojem z blogu - perfektní =) tvůj blog dokonale souvisí s HP a to je bezva =) - 10/10

Jsi první kdo získává plný počet bodů ! Moc gratuluju =)

hermi

Hodnocení blogu PUPY <3

18. června 2010 v 16:40 | já
1. Dessing -je roztomilý a veselý =) u všeho máš hodně obrázků a smajlíků...no, jen podle mě je okno blogu trochu moc málé a zbytečně velkou část zabírá obrázek na pozadí. Proto musíš psát menším písmem a trochu špatně se to čte - 8/10

2. Menu - je fajn, že je nahoře, je to originální, ale nejdřív jsem ho nemohla najít xD 9/10

3. Aktivita na svém blogu -všimla jsem si, že články přidáváš dost často a i s obrázky =) takže 10/10

4. Kvalita článků - to se mi hodnotí dost špatně....ty jsi prostě úplně jiná holka jako já...na mě jsou ty články trošku moc krátké a trošku mi vadí že střídáš velká a malá písmena a všude píše W - ale chápu, že to patří k tvému stylu - 7/10

5. Návštěvnost - perfektní !!! 10/10

6. Celkový dojem z blogu - jako celkem dobrý, jen to prostě není můj styl tak promiň =) - 9/10

Takže celkem získáváš 53/60, ale i to je náhodou fajn hodnocení =) nechci aby jsi na mě byla naštvaná...možná si myslíš : "Ta je teda dobrá...blogy svých SBéček hodnotí mnohem líp" ale já jsem si svá SBéčka vybrala taky proto, že se mi jejich blogy moc líbí =)

Hodnocení blogu mé SB Miss AnnY ♥

17. června 2010 v 19:31 | já
1. Dessing - ten nový se ti obzvlášť povedl =) je vážně perfektní...a nejlepší na tom je, že si dessy děláš sama =) nemůžu dát jinak než 10/10

2. Menu - líbí se mi, že je přehledné, perfektně se hodí k dessingu, je tam všechno, co by tam mělo být. Taky je super, že je na pravé straně obrazovky, ne na levé jako u většiny blogů - je to originální xD dávám 10/10

3. Aktivita na svém blogu - jak kdy xD ale je jen málo lidí, co přidá článek každý den. Ale pořád jsi na blogu dost často xD dávám 9/10

4. Aktivita u SBéček - no, každý můj článek sice nekomentuješ, ale myslím, že jsi tu celkem často, samozřejmě nevím, jak je to u ostatních, ale u mě na 9/10 

5. Kvalita článků - tak to je v pohodě =) všechny články sice nepíšeš sama, ale u zkopírovaných uvádíš zdroj, takže nic proti =) - 10/10

6. Povídky - nevím kolik jsi jich napsala, ale já četla jen jednu (teď nevím jak se jmenuje ale byla v ní holka jménem Elisabeth) četla jsem první kapitolu a začínáto zajímavě. Píšeš moc hezky - 10/10

7. Celkový dojem z blogu - lepší už to být nemůže =) tvůj blog působí tak...tak profesionálně...já nevím jak bych to řekla xD prostě máš 10/10

Celkem je to 68/70 - Gratuluju =)

Miss AnnY

♥ Hodnocení blogů ♥

17. června 2010 v 14:09 | já
Moc se omlouvám ale hodnocení blogu je na chvíli pozastaveno (nestíhám xD)
Klidně ale pište do komentů, až budu mít čas, blog vám ohodnotím, jen to nečekejte hned...

Hodnocení mého blogu od Lilly

15. června 2010 v 20:03 | já
Moje SB a skvělá internetová kamarádka Lilly ohodnotila můj blog. Je to nádherné hodnocení ! Dala mi 60/60 ! Všimla jsem si ale, že za aktivitu ná mém blogu mám 9/10 tak sem jí to napsala do komentáře a ona mi odepsala : Když ti napíšu,že máš 60/60 tak je prostě máš!-ty si to zasloužíš! :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)

Mrkněte na hodnocení :

Hodnocení mého SB ♥♥Hermionka Grangerrová♥♥

Dnes v 14:23 | Lily |  pro moje Sbéčka
Ahojky,
omlouvám se všem,že jsem tady už včera nebyla ,ale nemohla jsem:-(..
V tomto článku bych chtěla ohodnotit blog své nejlepší internetové kamarádky,mého SB
♥♥Hermionky Grangerrové♥♥:


1. Dessing -Tvůj design se mi velmi líbí,protože je  nádherný a stylový ,který se k tématu a článků velmi hodí! -10/10

2. Menu - Menu je jednoduché,přesné,zajímavé....Články máš většinou povídky(ale fakt senzační a zajímavý-prostě báječný!!!)....-10/10

3. Aktivita na svém blogu -Líbí se mi jak skvělé povídky píšeš(určitě se z tebe v budoucnu stane spisovatelka),články většinou přidáváš 1-4 týdne :-),no občas čekám ,kdy přidáš další skvělou povídku,ale to neva-já občas taky nejsem na blogu :-)...9/10
4. Aktivita u SBéček -Já ti hrozně moc děkuji,protože komentuješ každý,opravdu každý můj článek,takže dávám ..-10/10

5. Kvalita článků - Tvoje články jsou prostě božské 11/10--to není vtip!

6. Celkový dojem z blogu - Tvůj blog je fakt nádherný a moc se mi líbí!Nejvíc se mi líbí povídky,tvoje  příhody,design....prostě všechno!!!!!!!!!!!10/10

Celkem je to 60/60 bodů,to je opravdu úžasné!!Gratuluji!!
PS : je to skopírované se vším i s obrázky, snad to to nevadí Lilly xD

Hodnocení blogu mé SB Belly ♥

15. června 2010 v 19:31 | já
1. Dessing - perfektní ! A ne jen ten tvůj - můj dess se ti taky moc povedl =) Perfektně se hodí k tvým povídkám i k celkovému zaměření tvého blogu. Nemůžu dát nic jiného než 10/10

2. Menu - máš tam všechno, co by tam být mělo = rubriky, archiv, profil, vyhledávání a dokonce i anketa. A přitom tam není extrémě moc rubrik, takže je i velmi přehledné. Opět dávám 10/10

3. Aktivita na svém blogu - no, jsi na tom nějak podobně jako já a Lilly - někdy toho přidáš hodně, někdy zase déle nic, ale já chápu, že u psaní povídek to prostě tak rychle nejde (není možné napsat kapču za hoďku xD) ale podle mě na deset bodů je potřeba aspoň 1 článek za dva dny, tak promiň. Takže dávám 9/10

4. Aktivita u SBéček - u ostatních nevím, ale moje články komentuješ často - 10/10

5. Kvalita článků - líp už to nejde =) články píšeš sama a navíc to nejsou žádné nesmyslné bláboly a blbosti, proto dávám 10/10

6. Povídky - to nemusím nijak dlouze rozepisovat xD Píšeš nádherně ! Na tvoje povídky se vždycky strašně těším ! (mimochodem kdy přidáš další kapitolu Tajemného oblouku ??) 10/10

7. Celkový dojem z blogu - hmmm nevím, jak bych to správně popsala, nemůžu pro to najít vhodný výraz. Je to prostě jako...jako ve skotečném kouzelnickém světě...jako by na mě z monitoru měl vyskočit Voldemort nebo Bellatrix... a to je na tom tak super xD dávám 10/10

Takže celkem to je 69/70 to je podlě mého názaru celkem fajn hodnocení ne ??
bella

Hodnocení blogu mé SB Lilly ♥

14. června 2010 v 21:05 | já
1. Dessing - Líbí se mi že ho často měníš a zkoušíš různé varianty. Jen možná by jsi to mohla rozšířit přes celou obrazovku, ale to je jen můj názor =) Takže dávám 10/10

2. Menu - Na mě je tam trochu moc rubrik...někdy se v tom nemůžu vyznat, ale zase nadruhou stranu tam máš všechno potřebné =) - 8/10

3. Aktivita na svém blogu - No, někdy přidáváš opravdu hodně článků a fotek, někdy ale zase pár dní nepřidáš nic. Já to ale mám uplně stejně, takže si z toho nic nedělej. Tak je to totiž skoro u každého až na pár výjmek xD - 9/10

4. Aktivita u SBéček - komentuješ každý můj článek, jinak k tomu nemám co říct =) - 10/10

5. Kvalita článků - líbí se mi že většinu článků píšeš sama a naprosto minimálně kopíruješ (jestli vůbec xD) takže 10/10 


6. Celkový dojem z blogu - mě se na tvém blogu moc líbí. Je veselý, najdu tam spoustu fotek a zajímavých informací a taky moje nejoblíbenější bleskovky xD to já strašně ráda vyplňuju xD - 10/10

Takže celkem je to 57/60 a to podle mě není vůbec špatné =)
lilly
 
 

Reklama